Stream

Radio Grude možete slušati preko inetreneta. Link za stream otvorite s vašim audio playerom ili slušajte nas na stranici preko web playera. Na Androidu i iOS-u nas možete slušati na svim poznatijim aplikacijama aplikacijama.
Mi koristimo appove Replaio, Online Radio Box i Tunein.

Winamp
STREAM

 

Greška u streamu!?

Ako u vašem pregledniku ne možete slušati radio stream srećom postoje jednostavna rješenje za to.

Obično se ova pogreška događa jer stream ide preko nešifriranog priključka. To je prilično čest slučaj i nije tehnički potrebno da se radio stanice šifriraju. Nažalost u novije vrijeme su web preglednici poput Chromea i još nekih počeli zabranjivati streamanje nešifriranog sadržaja.

Postoje tri jednostavna rješenja kako bi i dalje neometano mogli slušati radio stream:

1.) Instalirajte Firefox preglednik koji nije usvojio ovakvu iritirajuću zabranu. I mi ga koristimo :-)

2.) Slušajte nas s vašim audio playerom. Dovoljno je kliknuti na gornji logo STREAM i otvoriti s vašim playerom. Mi preporučujemo aplikacije Winamp ili VLC.

2.) Ako nas ipak želite slušati u Chromu ili nekim drugim preglednikom postupak za otključavanje streama je jednostavan i bez ikakvih sigurnosnih rizika.

 

Možete dodati iznimku blokade za stream s naših stranica:
(Iznimka vrijedi sam za našu stranicu)

Kliknite ikonu lokota s lijeve strane okvira za URL

help1

 

Zatim s padajućeg izbornika odaberite opciju "Postavke web lokacije"

help2

U novootvorenom prozoru pomaknite prema dolje do "Nesigurni sadržaj" na dnu stranice i odaberite "Dopusti", to će stvoriti iznimku za našu web stranicu i omogućiti vam da nastavite koristiti uređaj kao i prije.

help3